Categorie├źn
Uncategorized

Verslag clubkampioenschap junioren 2024

Op 16 mei was het weer zover. De clubkampioenschappen voor de jeugd stonden weer op het programma. Er werd gespeeld om drie gewonnen sets. Mirthe, Joep, Gijs, Alexander, Teun en Duncan maakten er een spannende strijd van bij de junioren.

Na diverse hoogstaande wedstrijden, bleek Teun, de beste. Hij werd ongeslagen kampioen. De strijd om de 2e plaats was, dan ook veel spannender. Joep, Alexander en Duncan eindigden in de voorronde precies gelijk en moesten in een extra speelronde uitmaken wie de nummer 2,3 of 4 zou worden. Deze extra ronde werd door Alexander gewonnen. Hij werd overall dan ook 2e. Duncan werd hier 2e en Joep werd 3e. Zij werden dan uiteindelijk dan ook 3e en 4e. De wisselbeker was dan ook voor Teun en bleef dit jaar in Asten. Het in grote getale op gekomen publiek, hield af en toe hun adem in. Wat echter het belangrijkste was, was de sportiviteit en gezelligheid die wederom op deze avond naar voren kwam.

Een speciaal compliment voor de inzet van onze jongste jeugd. Super goed gespeeld Mirthe en Gijs. De medaille was bijzonder verdiend.

Einduitslag junioren:

1. Teun (clubkampioen en winnaar wisselbeker)
2. Alexander
3. Duncan
4. Joep
5. Gijs
6. Mirthe

Ik hoop dat we volgend jaar weer zo`n spannende en leuke clubkampioenschappen, tegemoet kunnen zien.

Met sportieve groeten,

Toon van Loon