Leden van verdienste

Leden van verdienste

ATTV’71 is een vereniging die al langer dan 50 jaar bestaat. In die tijd hebben een aantal leden zich bovenmatig ingespannen om te vereniging te maken en te houden tot wat zij is. ATTV’71 is door de verdiensten van deze leden niet meer uit het Astense weg te denken en heeft ook buiten Asten een goede naam.

De huidige leden van verdienste zijn:

ERELID
Henk Caris
Mede oprichter van de vereniging en jarenlang actief en getalenteerd lid. Jarenlang ook (hoofd)sponsor van ATTV’71 vanuit zijn bedrijf SOCA.

Wim van Kemenade
Vele jaren en in verschillende perioden voorzitter van de vereniging en nog steeds actief bij het organiseren van toernooien.

Tonneke Roelen van den Boomen
Reeds vele jaren actief en enthousiasmerend lid, vormde jarenlang de redactie en productie van ons clubblad en is ook nu nog betrokken bij vele werkzaamheden in en rond de vereniging zoals bijvoorbeeld de verzorging van de PR.

Nieuw sinds de jaarvergadering (tevens ALV) gehouden in mei 2017:

Peerke van Kemenade
Sinds 1991 lid van ATTV’71 en zowel bij de jeugd als later bij de senioren seizoenen in de hoogste klassen waaraan wij als vereniging uitkwamen, de zogenaamde Vaandelteams.  Maar ook actief in het bestuur, als wedstrijdsecretaris en als sponsor vanuit Slagerij van Kemenade.

Walther Roelen
Eveneens sind 1991 lid en ook hij heeft in diverse functies binnen het bestuur bijdragen geleverd, o.a. als secretaris, penningmeester, webmaster en voorzitter. Maar de laatste jaren ook als sponsor vanuit SeeCubic.