Leden van verdienste

Leden van verdienste

ATTV’71 is een vereniging die al langer dan 50 jaar bestaat. In die tijd hebben een aantal leden zich bovenmatig ingespannen om te vereniging te maken en te houden tot wat zij is. ATTV’71 is door de verdiensten van deze leden niet meer uit het Astense weg te denken en heeft ook buiten Asten een goede naam.

ERELEDEN

Henk Caris
Medeoprichter van de vereniging en erg actief en getalenteerd lid. Jarenlang ook (hoofd)sponsor van ATTV’71 vanuit zijn bedrijf SOCA. Henk is meer dan 50 jaar lid en heeft zich altijd ontzettend hard ingezet voor de club. Hij verdient daarom een nog extra specialer plekje tussen de leden van verdienste en is daarom benoemd tot erelid !

De huidige leden van verdienste zijn:

Wim van Kemenade
Vele jaren en in verschillende perioden voorzitter van de vereniging geweest en heeft zich altijd hard ingezet voor het organiseren van toernooien.

Tonneke Roelen van den Boomen
Reeds vele jaren actief en enthousiasmerend lid, vormde jarenlang de redactie en productie van ons clubblad en is ook nu nog erg betrokken in en rond de vereniging. Daarnaast ook jarenlang actief als bestuurslid binnen ATTV ’71.

Peer van Kemenade
Meer dan 30 jaar lid van ATTV ’71 en zowel bij de jeugd als later bij de senioren, seizoenen gespeeld in de hoogste klassen waaraan wij als vereniging uitkwamen, de zogenaamde Vaandelteams. Maar ook lange tijd actief geweest in het bestuur als wedstrijdsecretaris. Daarnaast nog altijd sponsor vanuit Slagerij van Kemenade.

Walther Roelen
Eveneens sind 1991 lid en ook hij heeft in diverse functies binnen het Meer dan 30 jaar lid en heeft in diverse functies binnen het bestuur bijdragen geleverd. Onder andere als secretaris, penningmeester, webmaster en voorzitter. Maar de laatste jaren ook als sponsor vanuit SeeCubic.

Peter Verweijen
Al vele jaren actief als lid binnen ATTV ‘71. Daarnaast erg betrokken bij de jeugd en al lange tijd voorzitter van onze club.

Toon van Loon
Al meer dan 25 jaar lid van de vereniging en voor een groot deel van die tijd heeft hij zich hard gemaakt voor het coachen van de jeugd. Daarnaast een lange tijd deelgenomen aan het bestuur en staat regelmatig aan het roer voor het organiseren van toernooien. Deinst er ook niet voor terug om de bijkomstigheden van de club op zich te nemen.