Categorie├źn
Uncategorized

Clubkampioenschappen Senioren 2023

Op 01 en 08 juni werden dit jaar wederom de clubkampioenschappen voor de senioren gespeeld. In groten getale waren de leden op komen dagen. Met 19 man en vrouw sterk begonnen we met sportieve inzet aan de strijd.

Vorig jaar was Niels van Heugten degene die Jean Paul Kanters van de hoofdprijs af wist te houden. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen of dat dit jaar wederom tot de mogelijkheden zou behoren. Er volgde zowel de eerste als de tweede dag enkele hoogstaande en spannende wedstrijden. Het publiek, hield af en toe hun adem in.

De eerste dag werd gebruikt om de poule samenstelling vast te stellen voor de tweede dag.
In de finale poule stonden Jean-Paul, Erik, Niels, Wesley, Peerke en Toon van Loon.
In de poule om de 7e t/m 12e plaats Leo, Walther, Stan, Tonneke, Herman en Marion.
In de verliezerspoule Yvonne, Twan, John, Wim, Inge, Mieke en Toon van Heugten.

Er werden op de tweede dag weer spannende, fijne en sportieve wedstrijden gespeeld. Helaas kon Mieke niet al haar wedstrijden spelen en viel ze vanwege blessureleed uit. In de finalepoule kwamen Wesley, Peerke en Toon net te kort om voor de prijzen in aanmerking te komen. Wel een eervolle vermelding voor Peerke, hij won namelijk als enige van de uiteindelijke kampioen.

Na spannende en sportieve wedstrijden lukte het Niels om zijn titel te prolongeren. De wisselbeker kon dan ook mee met Niels. Volgend jaar maken we er weer mooie kampioenschappen van.

Einduitslag:

 1. Niels van Heugten
 2. Jean Paul Kanters
 3. Erik van Loon
 4. Wesley Ketelaars
 5. Peerke van Kemenade
 6. Toon van Loon
 7. Stan Martens
 8. Tonneke Roelen
 9. Herman Driessen
 10. Marion Knapen
 11. Inge Leenen
 12. Walther Roelen
 13. Twan van Zeeland
 14. Wim Sonnemans
 15. Inge Leenen
 16. Toon van Heugten
 17. John Kanters
 18. Yvonne Coolen

Hierbij wil ik iedereen weer bedanken voor de inzet, sportiviteit en aanwezigheid. Ik ga er van uit dat Niels (of zijn moeder) de wisselbeker goed verzorgd, zodat we volgend jaar weer ons best kunnen doen om hem te winnen.

Tot volgend jaar kunnen we dan ook weer flink trainen.

Met sportieve groeten,

Toon van Loon