Categorie├źn
Uncategorized

Clubkampioenschappen Jeugd 2023

11 mei stonden de clubkampioenschappen voor de jeugd weer op het programma. Er werd gespeeld om drie gewonnen sets. Mirthe, Stijn, Joep, Gijs, Alex, Teun en Jordy maakten er een spannende strijd van bij de junioren.

Na diverse hoogstaande wedstrijden, bleek Stijn, tot zijn eigen verrassing, de beste. De wisselbeker was dan ook voor Stijn en ging mee naar Brouwhuis. Het in grote getale op gekomen publiek, hield af en toe hun adem in. Wat echter het belangrijkste was, was de sportiviteit en gezelligheid die wederom op deze dag naar voren kwam.

Een speciaal compliment voor de inzet van onze jongste jeugd. Super goed gespeeld Mirthe en Gijs. De medaille was bijzonder verdiend.

Einduitslag junioren:

  1. Stijn (clubkampioen en winnaar wisselbeker)
  2. Jordy
  3. Teun
  4. Alex
  5. Joep
  6. Gijs
  7. Mirthe

Ik hoop dat we volgend jaar weer zo`n spannende en leuke clubkampioenschappen, tegemoet kunnen zien.

Met sportieve groeten,

Toon van Loon