Categorieën
Uncategorized

Verslag Familiedag 2010

Verslag Familiedag 2010

Op 7 januari ’10, was het weer zo ver. Voor de vierde keer in successie werdvolgens bekend recept wederom de familiedag georganiseerd.  Van 19.00 uur tot circa 21.00 uur werden weer heel wat dubbelpartijen afgewerkt, in een toernooivorm. Winnen is niet belangrijk, maar meedoen wel. Ieder junioren lid  had de mogelijkheid om alle familieleden, vaders,moeders,broers, zusters mee te laten doen aan deze sportieve  happening . Uiteraard niet alleen voor de broodnodige beweging, maar ook om  eens te laten zien hoe “ingewikkeld”
dat pingpongen wel niet is. Top spin, Back spin, Zijspin, hangspin en knalspin alle mogelijkheden zijn de revue gepasseerd.  Met uiteindelijk 32 deelnemers, werd deze editie wederom een groot succes.  Alle dubbels werden  voor zover  ze elkaar nog niet konden aan elkaar voorgesteld. Daarna kon de strijd beginnen.  In verband met de tijd werd er voor gekozen om met drie poules te beginnen zodat iedereen lekker veel partijen kon spelen.

Uiteindelijk kwamen uit  deze wedstrijden, in iedere poule een winnaar naar voren.

In poule 1 waren dit: Hans en Jon Croes,
in poule 2: Maurice Swinkels en Thomas Bardoel,
in poule 3: Jarno van Bussel en Erik van Loon.

Deze drie dubbels bepaalden uiteindelijk in een spannende strijd, de volgende eind uitslag:

  1. Maurice en Thomas
  2. Jarno en Erik
  3. Jon en Hans
  4. Tonneke en Janne/Karlijn en Ruben/Koen en Daan
  5. Bram en Paul/Joran en Ghiel/Gijs en Annemarie/Stef en Jelmer Walther en Marieke/ Rick en Luuk/ Gijs en Sem
    Koen en Marieke/Bart en Hans/Fahrad en Ferry

Na al deze spannende wedstrijden en sportiviteit, werd er nog even
gezellig nagepraat in de kantine. Waarna eenieder  weer huiswaarts keerde. Zoals beloofd hierbij dus het verslag, met de uitslagen. Zodat de eeuwige roem in ieder geval voor de winnaars gewaarborgd is.

Uiteraard gaan we er vanuit dat eenieder volgend jaar weer paraat is.
Zodat Maurice en Thomas volgend jaar weer de kans krijgen om op deze gezellige en sportieve dag, een topprestatie neer te zetten.

Namens de organisatie

Toon van Loon