Categorieën
Uncategorized

ATTV’71 Clubkampioenschappen 2008

Donderdag 29 mei was iedereen om 20.30 uur aanwezig om te strijden voor de titel “clubkampioen 2008”. Jean-Paul was de te kloppen man na zijn vorig jaar behaalde titel. De poule-indeling werd samengesteld aan de hand van de eindstand van de laddercompetitie.

Helaas was toon v. loon tijdens de training met de jeugd geblesseerd geraakt en moest daarom aan de kant blijven zitten.Dit gaf hem wel de gelegenheid om het toernooi perfect te regelen!!In de poules werd hevig gestreden en de eindstand werd:

Poule 1
1ste Jean-Paul
2de Henk
3de Walther
4e Peerke
5e Mieke

Poule 2
1ste John
2de Tonneke
3de Wim
4e Peter
5e Carmen

In de kruisfinale werd Henk verslagen door Jean-Paul. De verrassing viel in de andere wedstrijd: John werd door een superieure Tonneke verslagen.De strijd om de derde en vierde plaats werd een titanen gevecht tussen Henk en John dat door Henk in een vijfsetter in zijn voordeel werd beslist. De strijd om de eerste plaats ging dus tussen Jean-Paul en Tonneke.Ook hier bood Tonneke geweldige tegenstand, maar moest helaas het onderspit delven.Jean-Paul kon dus zijn titel prolongeren en de prachtige wisselbeker in ontvangst nemen.

De volledige eindstand:
1ste Jean-Paul
2de Tonneke
3de Henk
4e John
5e Wim
6e Walther
7e Peter
8e Peerke
9e Mieke
10e Carmen