Categorieën
Uncategorized

Scholentoernooi 2007

Zondag 23 september organiseerde ATTV’71 het scholentoernooi voor groep 7 en 8 van alle Astense Basisscholen. Hieronder alvast een kort verslag en foto’s van dit toernooi.

Kampioen scholentoernooi 2007

Is geworden ’t Lover!  (team 1)

Deze wisselbeker is nu dus het bezit van ’t Lover maar wie wordt voor het komende jaar de nieuwe trotse bezitter. Waar heeft de wisselbeker al gestaan????

2003 Voordeldonk
2004 Anthonius
2005 Horizon
2006 Bonifatius
2007 ’t Lover

Het scholen toernooi van 2007 begon zoals ondertussen te doen gebruikelijk met een redelijke chaos bij de organisatie. De schema’s bleken niet helemaal te kloppen en de gebruikelijke vragen van waar moet ik spelen en hoe laat konden soms maar moeilijk worden beantwoord. Echter door de inspanningen van Wim, Jean-Paul en Walther kwam alles uiteindelijk toch goed en kon er begonnen worden aan wat uiteindelijk toch een geslaagde middag zou worden.

Met veel enthousiasme en inzet werd er in vier poules gestreden om de eerste plaats die recht zou geven op een plek in de halve finale. We begonnen wat te laat maar door de strakke uitvoering van het tijdschema begonnen de halve finales toch redelijk op tijd, mede doordat Carmen streng doch rechtvaardig de tijdklok voor de wedstrijden hanteerde.

De finale ging uiteindelijk tussen ’t Lover 1 en Voordeldonk 4 waarbij zoals al gemeld ’t Lover met de hoogste eer ging strijken.

De troostfinale om de derde en vierde plaats werd gewonnen door de Horizon 1 waardoor Deken van Hout 3 uiteindelijk vierde werd.

Al met al was het weer de moeite waard en voor herhaling vatbaar dus op naar het Scholentoernooi 2008.

Hieronder een verzameling foto’s van het Scholentoernooi 2007.

DE KAMPIOENEN Niels Bankers, Jeroen Bakens en Jamie van Bussel