Categorie├źn
Uncategorized

Clubkampioenschappen Jeugd 2007

In een geweldig spannende en faire strijd hebben de jeugdspelers van ATTV, onderling op donderdag 24 mei, uitgemaakt wie zich voor een jaar clubkampioen van onze vereniging mag noemen. In eerste instantie werd er in twee poule`s uitgemaakt wie er naar de finale poule en wie er naar de troostronde ging. Na drie spannende wedstrijden bleek dat Jarno, Maurice, Jon en Rick, naar de finale gingen. Stef, Bart, Bert en Bram gingen naar de troostronde. Alle spelers speelden in de groepen weer tegen elkaar. Zowel in de finale groep als in de verliezersronde werd na zware strijd de volgende uitslag bepaald.

  1. Jarno van Bussel
  1. Maurice Swinkels
  2. Rick Vervoordeldonk
  3. Jon Croes
  4. Bram Smulders
  5. Bert Klomp
  6. Stef Verrijt
  7. Bart van Loon

Na deze uitputtingsslag in subtropische temperaturen, werden de prijzen uitgereikt door Peter Verweijen en Toon van Loon. Een ieder ging tevreden naar huis, of met een beker of met een medaille als aandenken, aan dit gezellige clubkampioenschap.

Uiteraard was het leuk dat er ook dit jaar weer enige echte fans aanwezig waren om hun idolen te ondersteunen. Rest mij nog de vrijwilligsters te bedanken, die deze avond tot een groot succes gemaakt hebben. Bedankt Mieke en Carmen.

Hopelijk wordt het senior

en clubkampioenschap een even groot succes.

Mvg.

Toon van Loon