Categorieën
Uncategorized

Carmen’s dubbeltoernooi 2024

Mooi, dat we in herinnering, van ons oud lid, de helaas veel te vroeg overleden, Carmen Bukkems, dit mooie dubbeltoernooi weer konden spelen. Uitgangspunt een sportieve dubbel wedstrijd waar een jeugdlid gekoppeld wordt aan een seniorenlid. De strijd werd gespeeld om twee mooie wisselbekers, met hierop een afbeelding van Carmen. Om 19.15 uur, nadat de iedereen ingespeeld was, begonnen de wedstrijden. Iedereen had er zin in net voor de zomervakantie.

De jeugd / senior combinaties werden aan elkaar voorgesteld. De volgende dubbels gingen in een toernooivorm op voor het winnen van de wisselbekers:

Gijs en Stan, Mirthe en Inge, Alex en Leo, Stijn en Stefan, Duncan en Marion, Moral en Tonneke

Er werden wederom een aantal spannende en sportieve wedstrijden gespeeld.

De wedstrijden gingen door tot iets na 21.00 uur. De uitslag was als volgt:

1. Alex en Leo
2/3/4. (ex aequo): Gijs en Stan, Stijn en Stefan, Duncan en Marion
5. Moral / Tonneke
6. Mirthe / Inge

De bekers gingen dus mee naar Alex en Leo. De bekers worden goed verzorgd en volgend jaar kan iedereen weer een poging doen om deze mooie prijs te winnen. Alex en Leo, van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs. Na de prijsuitreiking was er nog een gezellig samenzijn in de kantine.

Weer een mooi, sportief en gezellig samenzijn, dat in de Schop plaats vond. Dit allemaal in navolging van het toernooi, dat Carmen altijd georganiseerd heeft. Ik ga er van uit dat we dit nog vele jaren, in herinnerring aan Carmen, blijven doen.

Met sportieve groeten,

Toon van Loon