Categorie├źn
Uncategorized

Verslag Carmen’s dubbeltoernooi 2023

Mooi, dat we in herinnering, van ons oud lid, de helaas overleden, Carmen Bukkems, dit mooie dubbeltoernooi weer konden spelen. Uitgangspunt een sportieve dubbel wedstrijd waar een jeugdlid gekoppeld wordt aan een senioren lid. De strijd werd gespeeld om twee mooie wisselbekers, met hierop een afbeelding van Carmen. Om 19.15 uur, nadat de warming up had plaats gevonden, begonnen de wedstrijden.

De jeugd / senior combinaties werden aan elkaar voorgesteld. De volgende dubbels gingen in een toernooivorm op voor het winnen van de wisselbekers.

Joep en Inge, Teun en Wim, Gijs en Erik, Mirthe en Herman, Alex en Leo

Er werden wederom een aantal spannende en sportieve wedstrijden gespeeld.

De wedstrijden gingen door tot iets na 21.00 uur. De uitslag was als volgt:

  1. Gijs en Erik
  2. Teun en Wim
  3. Joep en Inge
  4. Alex en Leo
  5. Mirthe en Herman

De bekers gingen dus mee naar Gijs en Erik. De bekers worden goed verzorgd en volgend jaar kan iedereen weer een poging doen om deze mooie prijs te winnen. Gijs en Erik van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs. Na de prijsuitreiking was er nog een gezellig samenzijn in de kantine.

Weer een mooi, sportief en gezellig samenzijn, dat in de Schop plaats vond. Dit allemaal in navolging van het toernooi, dat Carmen altijd georganiseerd heeft. Ik ga er van uit dat we dit nog vele jaren, in herinnerring aan Carmen, blijven doen.

Met sportieve groeten,

Toon van Loon