Categorie├źn
Uncategorized

Familie dubbel toernooi 2022 / 2023

Eindelijk, het was weer zover. Het sportieve hoogtepunt van het jaar werd deze keer tussen kerst en nieuwjaar ten uitvoer gebracht. Iedereen stond te trappelen van ongeduld. Een record aantal deelnemers van meer dan 50 man en vrouw. Uiteindelijk resulteerde dat na een paar afmeldingen in verband met ziekte, tot een prachtig toernooi, waarin een gezellige en sportieve strijd tussen 25 dubbelteams, op de een of andere manier toch tot toernooi winnaars c.q. poedelprijs winnaars gekomen moest worden. Uiteindelijk waren natuurlijk alle deelnemers grote winnaars.

De winnaars gingen er met hoofdprijs eeuwige roem vandoor. De poedelprijswinnaars hadden uiteindelijk de grootste prijs te pakken, namelijk 3 gratis trainingen. Als je laatste wordt, is het uiteraard wel nodig om iets bij te leren, voor volgend jaar. Van de 4 winnende teams en de poedelprijswinnaars zijn er uiteindelijk nog mooie foto’s gemaakt.

Hieronder volgt de complete uitslag:

  1. Jean Paul en Lorraine, Ilse en Jacqueline, Erik en Marieke, Wesley en Harry
  2. Mieke en Peter, Herman en Stan, Luuk en Toon, Dragana en Una
  3. Wim en Daan, John en Monique, Bruno en Xavier, Tonnie en Stan
  4. Stijn en Bart, Jordy en Daigo, Patrick en Duncan, Teun en Tygo
  5. Inge en Nienke, Raf en Silke, Djay en Barbara, Roy en Gijs, Walther en Fons
  6. Imke en Fleur, Tonneke en Franci, Yvonne en Lobke, Joep en Heidi

Na de sportieve en gezellige wedstrijden, was er nog uitgebreid de mogelijkheid om onder het genot van een drankje en een snackje na te praten over de wedstrijden en alle gebeurtenissen die gedurende het hele afgelopen jaar de revue gepasseerd zijn. Wij als bestuur en organistie, vonden het wederom een heel geslaagde en sportieve happening.

Met sportieve groet,

Toon van Loon