Categorie├źn
Uncategorized

Carmen’s dubbeltoernooi 2022

Mooi, dat we in herinnering, van de dit jaar overleden, Carmen Bukkems, dit mooie dubbeltoernooi weer konden spelen. De strijd werd gespeeld om twee mooie wisselbekers, met hierop een afbeelding van Carmen. Om 19.15 uur, nadat de warming up had plaats gevonden, begonnen de wedstrijden.

De jeugd / senior combinaties werden aan elkaar voorgesteld. De volgende dubbels gingen in een toernooivorm op voor het winnen van de wisselbekers.

Yvonne – Darwin, Wim – Nathan, Leo – Stijn, Walter – Teun, Mieke – Jordy, Marzena – Alex.

Er werden wederom een aantal spannende en sportieve wedstrijden gespeeld.

De wedstrijden gingen door tot ongeveer 21.00 uur. De uitslag was als volgt:

1. Stijn en Leo

2. Teun en Walter

3. Jordy en Mieke

4. Alex en Marzena

5. Darwin en Yvonne

6. Nathan en Wim

De bekers gingen dus mee naar Stijn en Leo. De bekers worden goed verzorgd en volgend jaar kan iedereen weer een poging doen om deze mooie prijs te winnen. Stijn en Leo van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs. Na de prijsuitreiking was er nog een gezellig samenzijn in de kantine.

Weer een mooi, sportief en gezellig samenzijn, dat in de Schop plaats vond. Dit allemaal in navolging van het toernooi, dat Carmen altijd georganiseerd heeft. Ik ga er van uit dat we dit nog vele jaren gaan doen.

Met sportieve groeten,

Toon van Loon