Categorie├źn
Uncategorized

clubkampioenschappen Senioren 2022

Op 12 en 19 Mei werden dit jaar, zoals ieder jaar, wederom de clubkampioenschappen voor de senioren gespeeld.

In grote getale waren de leden op komen dagen. Zou het eindelijk gebeuren, kon Jean Paul onttroont worden als clubkampioen. Vorig jaar zat de aanstormende jeugd er al dicht bij. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen. Er volgde zowel de eerste als de tweede dag enkele hoogstaande en spannende wedstrijden. Het publiek, hield af en toe hun adem in.

De eerste dag werd gebruikt om de poule samenstelling vast te stellen voor de tweede dag. In de finale poule stonden Jean-Paul, Erik, Niels, Wesley, Herman en Toon. In de poule om de 7e t/m 12e plaats Leo, Nancy, Walther, Stan, Inge en Wim. In de verliezerspoule Peerke, Pieter de Boer, Tonneke, Yvonne, Twan, Marion, John en Toon van Heugten.

Er werden op de tweede dag weer spannende, fijne en sportieve wedstrijden gespeeld. Helaas was Herman door omstandigheden niet aanwezig. Hij werd dus automatisch 6e in de winnaarspoule. Volgend jaar maken we er weer mooie kampioenschappen van.

In de finale poule kwamen Wesley en Toon net te kort om voor de prijzen in aanmerking te komen. Zou het Erik en Niels, eindelijk wel gaan lukken, om tegen Jean Paul te winnen? Erik lukte het niet. Niels uiteindelijk wel. Met een 2-1 overwinning trok hij het kampioenschap naar zich toe. De wisselbeker kon dan ook mee met Niels.

Einduitslag:

 1. Niels van Heugten
 2. Jean Paul Kanters
 3. Erik van Loon
 4. Toon van Loon
 5. Wesley Ketelaars
 6. Herman Driessen
 7. Nancy Driessen
 8. Leo van Eijk
 9. Stan Martens
 10. Walther Roelen
 11. Inge Leenen
 12. Wim Sonnemans
 13. Peerke van Kemenade
 14. Tonneke Roelen
 15. Pieter de Boer
 16. Twan van Zeeland
 17. Marion Knapen
 18. John Kanters / Yvonne Wassink / Toon van Heugten

Hierbij wil ik iedereen weer bedanken voor de inzet, sportiviteit en aanwezigheid. Ik ga er van uit dat Niels de wisselbeker goed verzorgd, zodat we volgend jaar weer ons best kunnen doen om hem te winnen.

Tot volgend jaar kunnen we dan ook weer flink trainen.

Met sportieve groeten,

Toon van Loon