Categorieën
Uncategorized

Clubkampioenschappen Jeugd 2011

Op donderdag 19 mei 2011 vonden de Attv’71 clubkampioenschappen voor de jeugd plaats. Tijdens deze editie werd de jeugd opgesplitst in twee groepen. De oudste jeugd, de junioren en de jongste jeugd, de aspiranten. Voor iedere groep waren er drie bekers voor de nummers 1, 2 en 3. Voor de overige plaatsen was er een medaille.

Bij de jongste jeugd gingen 10 jongens de strijd aan. Er werd gespeeld in twee poules van vijf. Daarna speelden de nummers 1 van iedere poule tegen elkaar en zo ook voor de andere plaatsen. Er werden spannende poule wedstrijden gespeeld. In poule 1 speelden Bart, Rik, Stan, Luuc en Luuk. 1e in poule 1 was Bart, 2e Luuc, 3e Luuk, 4e Stan en 5e Rik.

In poule 2 gingen Koen J., Erik, Koen v.d. B., — en Pim de strijd aan. In deze poule werd Erik 1e, Koen J. 2e. De 3e plaats was voor Pim, de 4e voor — en de 5e voor Koen v.d. B..

De finale wedstrijden volgden nadat de poule uitslagen bekend waren.

Rik Jeuken en Koen v.d. Boomen.

Hier zaten enkele spannende wedstrijden tussen. De eindstand na deze wedstrijden was als volgt:

10)   Koen v.d. Boomen

In de andere groep werd gestreden door de oudere jeugd.
In deze groep kregen we zeker een andere winnaar dan de voorgaande 3 jaar. Hier ontbrak namelijk helaas de titelverdediger Jarno van Bussel.
Farhad had de keus in welke groep hij wilde spelen. Hij was zo sportief om op vrijwillige basis de uitdaging aan te gaan en koos ervoor om met deze oudere jeugd mee te doen.

In deze groep werd gespeeld in een poule van 6. Koen, Marieke, Stef, Jon, Ruben en Farhad gingen hier de strijd aan. De poulewedstrijden waren heel spannend. Er werd hier fanatiek maar heel sportief gestreden om een plek bij de beste 3.

Helaas moest Jon opgeven vanwege een blessure, waardoor hij op de 6e plaats terecht kwam. Na de poule wedstrijden gespeeld te hebben was de  volgende stand:

Koen van Brussel               4 punten
Marieke de Haas               1 punt
Stef Bardoel                       4 punten
Jon Croes                            helaas moeten stoppen
Ruben Martens                  3 punten
Farhad Saket                      3 punten

Om de uiteindelijke stand te bepalen moesten er dus nog twee finale wedstrijden gespeeld worden. Deze gingen om de 1e / 2e plaats tussen Koen van Brussel en Stef Bardoel. Ruben Martens en Farhad Saket gingen de strijd aan om de 3e / 4e plaats.

De wedstrijd tussen Ruben en Farhad werd met 3-0 gewonnen door Ruben. Koen en Stef waren aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk won Stef Bardoel met 3-1 de wedstrijd.