Categorieën
Uncategorized

Resultaten Scholen Toernooi 2011

Scholen toernooi 2011 gehouden op 20 maart 2011 door ATTV’71 Zondagmiddag 20 maart organiseerde tafeltennisvereniging  A.T.T.V. ’71 het jaarlijks terugkerende scholentoernooi voor alle leerlingen van groep 7 en 8 van de Astense basisscholen, waaronder ook Ommel.

Er waren dit jaar een vijftal scholen vertegenwoordigd met een totaal van 27 deelnemers. Iedere school vertegenwoordigde zich met zoveel mogelijk teams van 3 leerlingen, die met elkaar de strijd aangingen om de titel best tafeltennissende school  van Asten te bemachtigen en de fraaie wisselbeker mee naar school te nemen.  ’s-Middags om 13.00 uur werd er begonnen met de wedstrijden en tegen 16.30 uur was de zware strijd gestreden en kwam ’t Lover  als winnende school uit de bus. 

De strijd om de 1e en 2e plaats ging tussen St. Pieter 1 uit Ommel en ’t Lover 1 uit Asten, waarbij de scholen onderling niet veel voor elkaar onder deden. Na een zware partij kwam ’t Lover 1, met Tim Koppens, Gijs Piree en Twan Meulendijks als winnaar uit de strijd. St . Pieter 1 werd dus 2e en de kleine finale werd gewonnen door St. Pieter 2, die dus 3e werd. De 4e plaats was voor Toverkruid 2.