Categorieën
Uncategorized

Broodplanken toernooi 2009

Met de carnavalsgedachte in het hoofd, gingen we dit jaar weer helemaal verkleed in onze ATTV outfit (toch de allermooiste kleuren dat zwart – geel), van start met het broodplanken toernooi.

Zoals we weten is tafeltennis een echte materiaal sport. Dat is dan ook de reden dat we uiteraard weer met verschillende materialen de strijd aangingen. Houten broodplanken, smiley planken, tennis planken en gewone batjes, werden met elkaar afgewisseld. Uiteraard ook nog grote en gewone ballen om het nog moeilijker te maken. Dan ook nog spelen om drie gewonnen sets per wedstrijd, en je weet al dat het weer een zware strijd wordt, om de prijzen.

Na de eerste paar rondes werd al snel duidelijk dat Wesley, die op dit moment als junior al volop ervaring op aan het doen is, bij de senioren in het tweede team, ook op het gebied van broodplanken onverslaanbaar is. Toch kreeg hij zeer goede tegenstand van onder andere Jarno, Stef en Ruben.

Uiteraard ging het niet alleen om de prijzen, maar zeker in hoofdzaak om de lol. Toch hier nog even de eind uitslag.

  1. Wesley
  2. Ruben
  3. Stef
  4. Jarno
  5. Mieke
  6. Marieke
  7. Gijs
  8. Bram

Sportieve gedachte was, dat de hoofdprijs, een doosje skittles verdeeld werd door Wesley. Prijs 2,3 en de poedelprijs ook een doosje skittles werden ook nog even soldaat gemaakt.

Kort samengevat, weer een geslaagd evenement van ATTV, de club die bruist.

Met sportieve groet,

Toon van Loon