Categorie├źn
Uncategorized

Scholentoernooi

Op de afgelopen zondag 17 september organiseerden wij weer het jaarlijkse scholentoernooi. Hierbij is de wisselbeker gegaan naar de Bonifatius School omdat hun team met nummer 1 de beste prestatie had geleverd.

Het Scholentoernooi mocht zich ook dit jaar weer verheugen in een grote belangstelling. Ongeveer 90 leerlingen en dus dertig teams uit de groepen 7 en 8 vertegenwoordigden de basisscholen uit de gemeente Asten. De organisatie had aanvankelijk wat problemen met de grote opkomst maar door de bijzondere inzet van enkele kernleden van ATTV’71 werd het toernooi uiteindelijk toch een succes. Onze fotograaf Carmen heeft enkele foto’s genomen die jullie zeer binnenkort op deze site kunnen zien.

De uitslag:
1ste plaats scholen : Bonifatius (team 1)
2de plaats scholen : Voordeldonk (team 4)
3de plaats scholen : Deken van Hout (team 2)

1ste plaats individueel : Tijn Berkers
2de plaats individueel : Joery Feijen
3de plaats individueel : Yannick van de Kerkhof