Categorieën
Uncategorized

Zaterdag 7 mei (jaarvergadering)

Om ongeveer 22-00 uur zit ik heerlijk op de bank bij Huize Kanters. In de ene hand een bruin flesje met blauw etiket en in de andere hand een hard gebraden spekzwoerd.  Deze zwoerd had ik bij een paar dames van het bord gepakt. Plotseling staat Carmen naast me.

Peter, wil jij een stukje schrijven voor mijn nieuwe rubriek?
Nieuwe rubriek??   Hoezoooo???
Nou ja  
Na zoveel jaren Koken met Carmen is het tijd voor iets anders.
Ook De Muis is er al zolang.
Ik ga kijken of ik na iedere aktiviteit of gelegenheid iemand bereid kan vinden om een verslagje te schrijven.
En hoe gaat je rubriek heten?
dat is nog geheim

Oké.
Mijn flesje ging aan de kant want ik moest natuurlijk wel alles nauwlettend in de gaten houden om een behoorlijk nuchtere kijk  op papier (computer) te zetten
Dus hier mijn eerste verslag voor de nieuw rubriek……


Jaarvergadering  7 mei 2016
Zoals al enkele jaren gebruikelijk worden we zeer gastvrij onthaald bij Huize Kanters. Na enkele kopjes lekkere koffie en een groot stuk vlaai konden we aan de vergadering beginnen.

Het bestuur had zich goed voorbereid maar werd toch verrast (zoals vele anderen) toen plots de hand van Inge de lucht in vloog. Na luid applaus werd de vergadering voort gezet.

Iedereen was na afloop van de vergadering blij dat we aan het vlees en drankjes konden beginnen. Na een poosje moesten er al flesjes in de vriezer gelegd worden om een koud pilsje te kunnen garanderen.  Een enkeling had geen problemen met lauw bier maar stapte toch snel over op koud.

Iedereen was druk bezig om te zorgen dat niemand iets tekort kwam van het lekkere vlees.

Er werd volop gekletst en gelachen en er kwamen ook enkele goede opmerkingen over de vergadering.

Moe, maar voldaan ging ik op tijd naar huis, maar niet voordat ik Gerry en Jean-Paul nogmaals bedankt had voor hun gastvrijheid.

Het was een zeer gezellige avond.
Allemaal hartstikke bedankt