Categorieën
Uncategorized

Resultaten Open Astense en Deurnese kampioenschappen 2014

Arjen Wilting wint Open Deurnese en Astense kampioenschappen TT 2014.

Afgelopen zondag 2 november j.l. werden wederom de Open Astense en Deurnese Tafeltenniskampioenschappen gehouden in de sporthal van het St Willibrordus gymnasium te Deurne. Er werd vanaf ’s-morgens 10.00 tot ’s-middags 17.00 uur gestreden om de felbegeerde titel Open Astens en Deurnes Kampioen 2014.

De ruim 50 deelnemers varieerden in leeftijd van 8 tot 82 jaar. Er werd gespeeld middels een poule-systeem, waarin in elke poule minimaal 6 deelnemers uitkwamen. Na de poulewedstrijden werden de halve finale’s gespeeld en direct daarna de finale’s.

In de A-poule waarin werd gespeeld om de algehele titel ging de finale tussen Arjen Wilting van TTC Deurne en Marco van de Ven van Smash ’73 uit Uden. In een spannende finale rekende Arjen Wilting in 3 sets af met Marco van de Ven. Arjen won omdat hij vanaf het begin zeer aanvallend speelde en Marco iedere keer terugdrong in de verdediging.

De finale in de B poule ging tussen Toon van Loon en Robin Swinkels van ATTV Asten. Deze wedstrijd was zeer spannend en hier was het juist de verdedigend ingestelde Toon die het aanvalsspel van Robin kon ontregelen.

De finale in de C poule was een prooi voor de zeer ervaren Harry Volman van Stiphout. Hij versloeg in de finale Timmy van der Voort van Net over het netje uit Someren in 3 zware sets.

De finale bij de junioren werd gewonnen door — van ATTV ’71 die in 5 sets net iets te sterk was voor zijn teamgenoot Stan Martens.

Om 15.00 uur werden de dubbel-wedstrijden gespeeld eveneens in een poule-systeem. De beker van het dubbelspel in de A-poule ging naar het duo Michiel Hagen en Niek Sanders van Smash 73 uit Uden. Het dubbelspel in de B poule ging naar Wesley Ketelaars en Erik van Loon van ATTV. Het dubbelspel in de C-poule ging naar het duo Debbie Hannis en Laurens Boonman van Swift Roermond. Bij de junioren ging de dubbelspel titel naar Stan Martens en — van ATTV ‘71.